Om Libope

Velkommen til Libopé Jewels. Mit navn er Lise Reo Larsen. Navnet Libopé kommer fra mit "ungpigenavn" Lise Boje Pedersen. Jeg har lavet smykker siden 2009, hvor jeg startede min tidligere smykkevirksomhed Sorelle. Da jeg havde haft forretningen i 10 år, valgte jeg at sælge den til nye ejere. Dette skyldtes at omfanget havde vokset sig større end jeg selv kunne være med til. Processen har været hård og jeg har mange gange tænkt over beslutningen, men set i bakspejlet var det det helt rigtige for mig at gøre. 

Jeg holder selv til i Randers, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores to børn Jack og Amy. Til daglig arbejder jeg med økonomi hos en større virksomhed. Da jeg solgte min smykkevirksomhed, fandt jeg ud af at jeg manglede noget og jeg må indrømme der var et kæmpe tomrum. Jeg havde brug for stadig at lave smykker, men på en anden måde og med et andet koncept. Derfor besluttede jeg at starte "Libopé Jewels". Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. 

Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. 

Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.  

Dette skyldes at jeg har en stor kærlighed til smukke og unikke sten og perler - på den måde får jeg også lov at designe løbende og i mindre mængder som er det jeg elsker allermest ved smykkeproduktionen. For mig er det en hobby, så derfor kan der være perioder hvor produktionen er lav og andre hvor motivationen og indsatsen er højere. 

Jeg har valgt at min produktion skal være lille og begrænset. Det gælder derfor om at være hurtig hvis du finder et smykke du godt kunne tænke dig. En anden proces i smykkeproduktionen jeg holder meget af, er at udvælge materialer og finde de helt rigtige perler og sten. 

Beskrivelsen af hvert smykke er også vigtig for mig, så du har mulighed for at læse en fyldestgørende beskrivelse af smykket inden du køber det.  
Jeg har også valgt at lave nogle opslag her på siden, hvor du har mulighed for at få en større baggrundsviden på de smykker du kan købe, eller som du måske allerede har hjemme i skrinet. 
Du skal endelig ikke tøve med at tage fat i mig hvis du har nogle ideer, forslag eller spørgsmål. Så vil jeg mere end gerne hjælpe og lytte så godt jeg nu kan. 
- Lise